У п’ятницю виші завершують прийом документів

У п’ятницю виші завершують прийом документів

Прийом документів від абітурієнтів, які вступають у вищі навчальні заклади України на основі повної загальної середньої освіти та подають для вступу результати зовнішнього незалежного оцінювання, закінчується о 18 годині 31 липня.

У 2015 році абітурієнти мають право подати документи у п’ять вищих навчальних закладів та на три спеціальності в кожному з них (максимум 15 спеціальностей).

Після завершення прийому документів у вищих навчальних закладах має бути сформований рейтинговий список вступників на підставі якого кращим абітурієнтам будуть запропоновані місця навчання за кошти державного бюджету.

Рейтинговий список вступників, які вступають для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста та ступеня бакалавра, із зазначенням рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення, буде оприлюднено 4 серпня 2015 року до 12-ї години.

Рейтинговий список буде сформований на підставі визначених вступником пріоритетних спеціальностей. Вступники, які будуть рекомендовані до зарахування на навчання за державним замовленням по одному з пріоритетів, мають подати оригінали документів до вищого навчального закладу протягом 4-8 серпня 2015 року. Зарахування вступників на навчання за державним замовленням має відбутися не пізніше 12.00 години 10 серпня.

Зарахування вступників на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт) має відбутися не пізніше 17 серпня 2015 року.

Детальніше про строки проведення вступної кампанії дивіться за таким посиланням.