У СКАДОВСЬКУ СТАРТУВАЛА ВСЕУКРАЇНСЬКА ШКОЛА МОЛОДОГО НАУКОВЦЯ

У СКАДОВСЬКУ СТАРТУВАЛА ВСЕУКРАЇНСЬКА ШКОЛА МОЛОДОГО НАУКОВЦЯ

15 вересня 2021 року у місті Скадовськ стартувала Всеукраїнська школа молодого науковця «Від фундаментальних досліджень до прикладних застосувань в освітній та управлінській діяльності».

Співорганізаторами школи-2021 стали:

  • ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України,
  • КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»,
  • ВГО «Консорціум закладів післядипломної освіти»,
  • Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України,
  • Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького,
  • Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка,
  • КЗВО «Дніпровська академія неперервної освіти».

 

Урочисте відкриття заходу проводили Жорова Ірина Ярославівна - доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри педагогіки й менеджменту освіти, перший проректор КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»; Ануфрієва Оксана Леонідівна - кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач аспірантури ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та інші науковці-спікери.

Голова Рада молодих учених ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України Марчук Інна Володимирівна презентувала діяльність Ради та гостинно запросила молодих науковців долучитися до спільних наукових проєктів і заходів.

Тренінги, семінари та дискусії першого дня роботи Всеукраїнської школи молодого науковця «Від фундаментальних досліджень до прикладних застосувань в освітній та управлінській діяльності» були пов’язані із розвитком креативності в діяльності науковця та використанням цифрових інструментів у наукових дослідженнях.

А святкова вечеря-знайомство в неформальній, теплій, дружній атмосфері нікого не залишила байдужим.