УЧАСТЬ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ННІМП  У ЯРМАРКУ ПРОФЕСІЙ

УЧАСТЬ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ННІМП У ЯРМАРКУ ПРОФЕСІЙ

13 вересня 2019 р. науково-педагогічні працівники Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» взяли участь у Ярмарку професій та вакансій, який відбувся на базі ДНЗ «Богуславський центр професійно-технічної освіти». У заході взяли участь 25 освітніх закладів, 150 учнів закладів загальної середньої освіти Богуглавсьго району.

На захід було запрошено найбільших роботодавців Богуславського, Миронівського та Канівського району: ПРАТ «Кондитерська фабрика «Лагода», ТОВ ВО «Богуславський граніт», КП БМР «Богуславблагоустрій», ПРАТ «Богуславська сільгосптехніка» та інші.

Під час заходу доцент кафедри публічного управління і проектного менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології Наливайко Г.В. ознайомила учнів з освітніми програмами Інституту, наголосила на перевагах навчання в Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти».

Учасники Ярмарку професій мали можливість взяти участь у майстер-класах професійного спрямування.

Висловлюємо щиру вдячність організаторам та адміністрації ДНЗ «Богуславський центр професійно - технічної освіти» за співпрацю, фахово організований захід та можливість популяризації освітніх послуг Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» серед учнівської молоді Богуславського района.