УЧАСТЬ У ВЕБІНАРІ «АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ ТА ЦИФРОВІ РІШЕННЯ В СФЕРІ НАУКИ»

УЧАСТЬ У ВЕБІНАРІ «АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ ТА ЦИФРОВІ РІШЕННЯ В СФЕРІ НАУКИ»

З нагоди Дня науки в Україні, який відбудеться завтра, 15 травня, за ініціативою т.в.о. ректора ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Муранової Н.П. керівництво та науково-педагогічні працівники ННІМП – директорка Рожнова Т.Є., доцентка Ковтун О.А., доцентка Бережна Г.В., доцентка Іванилова О.А., доцентка Фещенко О.Л., доцентка Шмагун А.В. стали учасниками освітнього вебінару із питань академічної доброчесності та цифрових рішень для підвищенні прозорості та підзвітності у сфері освіти.

Онлайн-вебінар організовано в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Робота вебінару розпочалась із виступу відомого спікера в галузі юриспруденції - Євгена Письменського, доктора юридичних наук, професора, завідувача кафедри кримінально-правових дисциплін Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка, який висвітлив тему, що хвилює кожного здобувача освіти і науковця: «Чи все ви знаєте про плагіат, про його різновиди і відмінність від компіляції?».

Слухачі дізналися про інноваційні інструменти, що розробляються в Україні та використовуються задля запобігання і протидії корупційним практикам. Всі були приємно здивовані інноваційністю й унікальністю запропонованих IT-рішень. На тему «Як діджитал-інструменти допомагають боротися з корупцією?» говорили з Сергієм Миткаликом, виконавчим директором ГО «Антикорупційний Штаб».

Також на вебінарі йшла мова про гроші, просвітництво та гейміфікацію у темі корупції. Із темою «Як знання про податки змінюють наше життя?» виступив Микола Малух, комунікаційний директор аналітичного центру CASE Україна.

Дякуємо організаторам вебінару за змістовні та актуальні виступи!