УКРАЇНО-ПОЛЬСЬКИЙ ПРОЕКТ В ДІЇ – СТАРТУЄ ПРОГРАМА «ПІДГОТОВКА ДО ШЛЮБУ ТА СІМЕЙНОГО ЖИТТЯ»

УКРАЇНО-ПОЛЬСЬКИЙ ПРОЕКТ В ДІЇ – СТАРТУЄ ПРОГРАМА «ПІДГОТОВКА ДО ШЛЮБУ ТА СІМЕЙНОГО ЖИТТЯ»

 

 

 

 

Щоб працювати юристом, лікарем, економістом, психологом… людина навчається п’ять і більше років. Навіть, для того, щоб їздити на машині, ми проходимо курси водіїв.

А скільки часу ми навчаємось, щоб стати чоловіком та  дружиною? …
Чому такими недовготривалими виявляються нині частина шлюбів?
На які буденні перешкоди наштовхуються двоє закоханих людей?

З 20 лютого 2017 року у Навчально-науковому інституті менеджменту та психології ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» стартує українсько-польський проект для тих, хто хоче створити міцну щасливу сім’ю.

При підтримці Інституту психопрофілактики і психотерапії (м. Люблін, Польща) була розроблена спеціальна програма по підготовці наречених до сімейних стосунків. Програма пройшла багаторіче апробування на терені Польщі і має гарантовано позитивні результати.

Програма «Підготовка до шлюбу та сімейного життя» дозволяє дізнатись основні умови щасливого шлюбу, навчитись розуміти один одного, жити в гармонійних стосунках, розвиваючись та допомагаючи один одному  в спільно-парному розвитку.

В Програмі 9 зустрічей, у тому числі 2 лекції запрошених спеціалістів з темами «Природнє планування сім’ї», «Етика подружнього життя», 2 індивідуальних консультації з психологом.

Важливо те, що всі зустрічі побудовані у цікавій формі – з практичними вправами, ігровими ситуаціями, приємним усвідомленням. Кожна зустріч має свою тему та наповнення. 

Цю приємну подорож ми пройдемо крок за кроком разом із фахівцями – психологами Навчально-наукового інституту менеджменту та психології УМО НАПН України, сертифікованими Інститутом психопрофілактики і психотерапії (м. Люблін, Польща).

 

Куратори програми:

Юлія Горбанюкдоктор хабілітований (Польща)
Галина Бевздоктор психологічних наук , сімейний психолог (Україна) 

Ведучі курсу :

Галина Бевз
Світлана Голумбівська 
Олена Тураєва-Стецька
Вікторія Поліновська

Мар’яна Вербицька
Світлана Шкула
Наталія Севрюк
рина Пархоменко

 

Запис на перший цикл зустрічей за тел. (096)–755–10–30,

viber (066) 278 65 22,

 e-mail: polinovskaviktoria@ukr.net

 

Запрошуємо до нас!Буде цікаво і корисно!