УМО НАГОРОДЖЕНО ЗОЛОТИМИ МЕДАЛЯМИ НА ХІІ МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ – 2021»

УМО НАГОРОДЖЕНО ЗОЛОТИМИ МЕДАЛЯМИ НА ХІІ МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ – 2021»

За підсумками ХІІ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2021», що відбулася 26-28 травня 2021 року в м. Києві, скарбниця вагомих досягнень у науковій, науково-методичній та освітній діяльності Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» НАПН України збагатилася двома золотими медалями, дипломами та численними іменними сертифікатами виставки.

Міністерством освіти і науки України, Національною академією педагогічних наук України золотою медаллюХІІ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2021»нагороджено ДЗВО «Університет менеджменту освіти» у номінації«Розвиток партнерства освіти й бізнесу як стратегічного ресурсу підготовки конкурентоспроможного фахівця».

Міністерством освіти і науки України, Національною академією педагогічних наук України золотою медаллю ХІІ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2021» нагороджено Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» у номінації «Діяльність закладу вищої освіти з розвитку експорту освітніх послуг».

Дипломами ХІІ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2021» за активну участь і професійну презентацію освітніх і наукових досягнень нагороджено ДЗВО «Університет менеджменту освіти» та Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти».

Іменними сертифікатами ХІІ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2021» за активну участь у заходах виставки і упровадження педагогічних інновацій в освітній процес нагороджено 37 науково-педагогічних працівників ДЗВО «Університет менеджменту освіти».

Вітаємо колектив Державного закладу вищої освіти  «Університет менеджменту освіти» НАПН України з високими нагородами ХІІ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2021», які засвідчують високий професіоналізм та особистий внесок кожного працівника університету в розвиток післядипломної освіти в Україні.

Бажаємо колективу науковців університету подальших творчих успіхів, наснаги, нових звершень і перемог на освітянській та науковій ниві на благо України!