УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ ВІДЗНАЧИВ ДЕНЬ ЄДНАННЯ

УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ ВІДЗНАЧИВ ДЕНЬ ЄДНАННЯ

16 лютого 2022 року в Україні оголошено Днем єднання.

З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску та суспільної свідомості 14 лютого 2022 року Президент України Володимир Зеленський видав Указ «Про проведення заходів до Дня єднання».

Працівники ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, здобувачі освіти взяли активну участь у цьому патріотичному святі.

Урочистий захід до Дня єднання було проведено перед 3 корпусом Університету і розпочато о 10.00 годині. У цей день було піднято Державний Прапор на корпусі закладу освіти та прозвучав Національний Гімн.

Відкрив урочистості ректор Микола Кириченко, який закликав всю спільноту до об’єднання заради миру в нашій країні, згуртованості всієї нації, віри в свої сили і можливості, а також висловив впевненість і сподівання на вирішення всіх негараздів, що останнім часом викликають суспільну напругу. Ректор зазначив «…що День єднання посилить згуртованість українського суспільства, зміцнить його стійкість в умовах зростання гібридних загроз. Непередбачувані виклики, що постали сьогодні перед нашою державою, вимагають від кожного з нас неабиякої відповідальності, згуртованості, мужності, єдності та активної життєвої позиції».

На пошту Університету надійшов лист від нашого колеги д.ф.н. Стефана Р. Томаса (Голдсміт, Університет в м. Лондоні), який зачитала директор Центру міжнародного співробітництва і освіти Світлана Грицай. Текст надано в оригіналі.

Dear colleagues!

These are words of encouragement and support for all at the University as well as Ukraine from the bottom of my heart.

My family, relatives and friends together with all   people from London wholeheartedly stand by you in these difficult times of escalating tensions.

Our country, Great Britain, will proudly provide all needed support, love and prayers to you and all others.

I wish you all the best and believe in a happy future.

Sincerely,
Dr. Stephen P. Thomas
Goldsmiths, University of London

Шанові колеги!

Від щирого серця цим листом хотів би підбадьорити всіх співробітників Університету, а також всіх, хто живе в Україні. 

Моя сім’я, родичі та друзі, а особливо мешканці Лондона, всім серцем підтримують вас у ці важкі часи ескалації напруженості.

Наш народ, наша країна, Велика Британія з гордістю надасть вам всю необхідну підтримку, любов і ми будемо молитися за вас та за ваших близьких.

Бажаю всього найкращого та вірю в щасливе майбутнє.

З повагою
Д.ф.н. Стефан Р. Томас
Голдсміт, Університет в м. Лондоні

 

Науково-педагогічні працівники Центрального інституту післядипломної освіти Університету продовжили естафету єдності, провівши інформаційно-просвітницькі заходи: «Інформаційно-пропагандистські впливи: розпізнати та запобігти» (лектор ‑ доцент Вікторія Пугач) та «Виховання особистості громадянина-патріота» (лектор ‑ доцент Ольга Просіна). Учасниками заходів були понад 250 здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інституту менеджменту і психології УМО, відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж геологорозвідувальних технологій» Київського національного університету імені Тараса Шевченка та слухачів курсів підвищення кваліфікації різних категорій з усієї України.

Працівники Університету, як активні користувачі соціальних мереж, поділилися світлинами розгорнутих прапорів та висловили власну патріотичну позицію у бажаний спосіб.

 

Віримо в Україну!

Разом ми-сила!