Університет узяв участь у ХХХІ Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2017»

Університет узяв участь у ХХХІ Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2017»

6–8 квітня 2017 р. ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» НАПН України відповідно до плану роботи Університету на 2017 р. (протокол ученої ради № 13 від 21.12.2016р.) та розпорядження № 20-р від 10.03.2017 р. узяв участь у ХХХІ Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2017».

Метою участі Університету у заході було ознайомлення громадськості з механізмами, завданнями та проблемами сучасної педагогічної освіти, пропаганда досягнень Університету в цій сфері та формування єдиного українського освітнього простору. Надзвичайно важливою була також можливість інформування молоді щодо пропозицій Університету з надання освітніх послуг та питань вступу.

Захід традиційно відбувся у приміщенні Центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ, вул. Хрещатик, 2). Участь Університету у виставці координував відділ науково-методичного забезпечення та координації діяльності закладів ППО.

У рамках виставки проводилися науково методичні та практичні заходи з актуальних проблем модернізації підготовки сучасних фахівців в умовах освітніх змін, маркетингового управління, медійного менеджменту, управління суспільними процесами в умовах трансформацій, розвитку соцiальних цiнностей у системі освiти, особливостей використання проектного підходу реалізації  виробничих та управлінських освітніх інновацій тощо. Університетом менеджменту освіти проведено два відповідних заходи:

  • науково-практичний семінар «Розвиток управління проектами економічного та соціального спрямування в умовах суспільно-політичних трансформацій», який провели науково-педагогічні працівники кафедри управління проектами та загальнофахових дисциплін Навчально-наукового інституту менеджменту та психології: Алейнікова Олена Володимирівна, Карташов Євген Григорович, Букорос Тетяна Олександрівна, Дубініна Оксана Володимирівна, Івкін Володимир Миколайович, Наливайко Галина Володимирівна, Штангей Світлана Василівна, Бережна Галина Віталіївна та Стасюк Наталя Василівна;
  •  науково-методичний семінар «Підготовка конкурентоспроможних фахівців в умовах освітніх змін», який провели науково-педагогічні працівники кафедри педагогіки, управління та адміністрування ННІМП: Рябова Зоя Вікторівна, Тимошко Ганна Миколаївна, Сіданіч Ірина Леонідівна, Махиня Тетяна Анатоліївна, Приходькіна Наталя Олексіївна, Заєць Наталя Юхимівна, Юрченко Оксана Петрівна.

Працівники Університету відвідали семінар Державної наукової установи «Енциклопедичне видавництво» на тему «Співпраця з вищими навчальними закладами України у підготовці Великої української енциклопедії: проблеми та перспективи», а також інші науково-методичні та практичні заходи вищих навчальних закладів України.

Відвідувачі виставки відзначили актуальність та практичну значущість проведених Університетом заходів, а також представлених на виставці підручників, посібників, методичних матеріалів та монографій.

За підсумками роботи виставки ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» нагороджено золотою медаллю у номінації «Компетентнісний підхід в освітній діяльності вищої школи», а працівникам Університету вручено дипломи за активну участь у виставкових заходах та представлення освітніх інноваційних технологій.