Урочистий захід з нагоди відзначення Дня знань-2016 та Посвяти в студенти

Урочистий захід з нагоди відзначення Дня знань-2016 та Посвяти в студенти

1 Вересня 2016 року в Актовій залі Інституту педагогіки відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Дня знань-2016 та Посвяти в студенти ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» НАПН України.

В цей святковий день привітати та дати свої настанови прийшли керівництво Національної академії педагогічних наук України, адміністрація, викладачі та співробітники Університету, Навчально-наукового Інституту менеджменту та психології, Інституту педагогіки, представники Верховної ради України, учасники бойових дій в зоні проведення Антитерористичної операції.

З вітальними словами до студентів звернулись: виконуючий обов’язки президента Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор, Заслужений працівник освіти України Луговий Володимир Іларіонович; виконуючий обов’язки ректора ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», член-кореспондент Академії наук вищої освіти України Кириченко Микола Олексійович; завідуючий секретаріатом Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, кандидат педагогічних наук, заслужений працівник освіти України Чижевський Борис Григорович; директор Навчально-наукового Інституту менеджменту та психології, доктор наук з державного управління, професор Алейнікова Олена Володимирівна; Вакуленко Іван Іванович координатор спілки ветеранів АТО Деснянського району м. Києва та гостя із КанадиКаліна Кардаш. У свою чергу зі словами подяки до виступаючих та викладачів Університету звернулась Голова Студентської колегії УМО Гончарова Анна.

Першокурсники отримали вітальні грамоти, корпоративні значки-символ Навчально-наукового інституту менеджменту та психології, а також символічний студентський квиток від виконуючого обов’язки ректора ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», члена-кореспондента Академії наук вищої освіти України Кириченка Миколи Олексійовича. Боже благословення та освячення доброго путі, шляхами оволодіння знаннями, здобувачі вищої освіти отримали від Протоієрея Української Православної Церкви Отця Олександра.

Особливо слід відзначити, що святковий настрій та заряд позитивної енергії створювали ведучі, студенти 2-го курсу денної форми навчання Михайло Некрасов, Андрієнко Олена та Надворний Ярослав, а також соліст оркестру Національної гвардії України Володимир Овсєєв з піснями «Ти моя Україно», «Українські дівчата» та студентка групи ПБ-16-Г1ск напряму підготовки «Психологія» Олена Дружина з піснею «Мій рідний край».

Після урочистої частини зі здобувачами вищої освіти денної форми навчання був проведений «Урок мужності», який проводила старший викладач кафедри загальної та практичної психології Навчально-наукового Інституту менеджменту та психології ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» Інжиєвська Леся Анатоліївна разом з учасниками бойових дій в зоні проведення Антитерористичної операції на сході України: Вакуленко Іваном Івановичем, Бернатович Костянтином Олександровичем та Плахотнієм Іваном Івановичем. Також здобувачі вищої освіти денної форми навчання прийняли участь у патріотичної акції «Листи солдатам».

Урочистий захід відбувся у святковій та доброзичливій атмосфері залишивши лише гарні враження і спогади у присутніх.