Урочистості з нагоди посвяти студентів Інституту менеджменту та психології відбулися 1 вересня

Урочистості з нагоди посвяти студентів Інституту менеджменту та психології відбулися 1 вересня

Сьогодні було розпочато ще одну сторінку студентського життя. Вкотре Інститут менеджменту та психології відкрив свої двері для майбутніх фахівців. Цьогоріч урочистості з нагоди посвяти студентів Інституту менеджменту та психології відбулися 1 вересня о 10.00 в Актовій залі Інституту педагогіки Університету менеджменту освіти. Ведучі свята Романенко Олександра Павлівна та Пустовалов Іван Вікторович привітали усіх присутніх і свято розпочалося урочистими звуками гімну України.

День знань – символічне свято нового навчального року, нових можливостей, відкриттів та здобутків. З привітальним словом до студентів від імені колективу університету звернувся  виконуючий обов'язки ректора Університету менеджменту освіти Кириченко Микола Олексійович.

Також, першокурсників привітав перший віце-президент, дійсний член, академік Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор, Заслужений працівник освіти України – Луговий  Володимир Іларіонович.

Теплі слова привітань молодь почула від  директора Інституту менеджменту та психології, доктора наук з державного управління, професора Алейнікової Олени Володимирівни.

Студенти отримали привітання і від голови студентського самоврядування Лабунець Валентини.

Крім того, інститут відвідав Герой України, український вчений-медик, доктор медичних наук, професор, Заслужений лікар України Стеблюк Всеволод Володимирович.

На святі також був присутній активіст, координатор «Київської міської спілки ветеранів АТО» Антон Сергійович Колумбєт, який побажав успіхів у навчанні та невичерпної енергії для підкорення нових вершин.

Від батьків напутнє слово для студентів промовив Андрієнко Олег Андрійович.

В своїх привітальних промовах шановні гості побажали студентам гарного навчання, прямого шляху до своєї цілі, наснаги та щасливого студентського життя.

Традиційно адміністрація інституту вручила першокурсникам символічний студентський квиток.

У другій частині церемонії естафету від шановних гостей прийняли безпосередні наставники нових студентів в стінах Інституту. Своїх нових підопічних привітали та розказали про навчання в Інституті менеджменту та психології в.о. завідувача кафедрою економіки та управління персоналом Бурлаєнко Тетятна Іванівна та завідувач кафедрою психології Лушин  Павло Володимирович.  Після того начальник відділу навчальної роботи та працевлаштування Мельник Тетяна Валентинівна та директор Інституту Алейнікова Олена Володимирівна  під звучання «Gaudeamus» вручили студентські квитки. 

Студенти-першокурсники на чолі зі студенткою групи МОБ-15-Д2 Розсадкіною Валерією урочисто проголосили клятву студента.

До слова запросили й студентку-магістрантку Новікову Дарію. Дівчина побажала своїм колегам гідно долати свій шлях, мати невичерпну енергію і наснагу.

Під час заходу усіх присутніх розважали піснями та танцями колектив «Перлини Дніпра» та Марійка Панасюк.

Поблагословив студентів і викладачів на успішний навчальний рік доктор філософії богословських наук, магістр, протоієрей Кислашко Олександр Павлович.

Ведучі свята оголосили  урочистості закритими. Прозвучав Гімн України і першокурсники розійшлись по світлих аудиторіях для знайомства з кураторами. Тут у них відбудеться символічна перша лекція, на якій вони писатимуть листи пораненим бійцям з АТО. Перші кроки студентського життя зроблено. То ж хай щастить всім  на цій дорозі!