В УМО ВІДБУВСЯ ЄВІ ДО МАГІСТРАТУРИ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ

В УМО ВІДБУВСЯ ЄВІ ДО МАГІСТРАТУРИ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ

30 червня 2021 року в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбувся Єдиний вступний іспит (ЄВІ) з англійської мови для абітурієнтів, які цього року вступають на навчання за програмами магістра.

Наш університет гостинно відчинив двері для учасників Єдиного вступного іспиту (ЄВІ), що відбувалося в третьому корпусі в дві зміни. Загальна кількість учасників майже 360 осіб.

ДЗВО «Університет менеджменту освіти» ретельно подбав про здоров’я, безпеку і комфорт учасників заходу. Завчасно подбали про дотримання карантинних заходів: учасники ЄВІ допускалися до пункту тестування лише після проведення температурного скринінгу, опитування щодо стану здоров'я та за умови одягнення захисної маски. Здійснювався також і контроль за дотриманням соціальної дистанції між учасниками на вході та в аудиторіях. Було проведено і дезінфекцію навчальних та допоміжних приміщень. У достатній кількості пункт тестування був забезпечений антисептиками, паперовими рушниками, рідким милом тощо.

За джерелом http://osvita.ua/master/82951/ тест складався з двох частин: частини «Читання», що містила 22 завдання, та частини «Використання мови», що містила 20 завдань.

На складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови було відведено 60 хвилин. Максимальна кількість тестових балів, яку зможе отримати учасник тестування, правильно виконавши всі завдання тесту, дорівнює 42 балам.

При визначенні результатів тестування буде опублікована таблиця переведення тестових балів з ЄВІ з іноземної мови у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

Результати основної сесії ЄВІ буде розміщено на інформаційних сторінках вступників не пізніше 13 липня.

Додаткова сесія ЄВІ з іноземних мов відбудеться 13 липня.

Проведення спеціальної сесії ЄВІ з іноземної мови для учасників, які виявлять бажання перескласти вступний іспит, відбудеться 11 вересня.

На сайті УЦОЯО (https://testportal.gov.ua/yevi-yefvv-2021-roku/) можна ознайомитися із правильними відповідями, програмою, схемою нарахування балів за виконання завдань ЄВІ.

Успіхів Вам, шановні абітурієнти!