ВІДБУЛАСЯ РОБОЧА НАРАДА ЩОДО ПІДГОТОВКИ РІЧНОГО ЗВІТУ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ УМО

ВІДБУЛАСЯ РОБОЧА НАРАДА ЩОДО ПІДГОТОВКИ РІЧНОГО ЗВІТУ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ УМО

24 листопада 2021 року науково-педагогічні працівники структурних підрозділів ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України взяли активну участь у робочій онлайн нараді щодо підготовки річного звіту про діяльність Університету за календарний рік.

Мета заходу – забезпечення якісного аналізу та узагальнення результатів освітньої, наукової, міжнародної та інших видів діяльності структурних підрозділів Університету та визначення перспективних шляхів розвитку закладу освіти.

Модерування наради здійснювали Олег Спірін, проректор з наукової роботи та цифровізації; Наталія Муранова, проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків; Інна Отамась, завідувач відділу наукової роботи; Олена Безнос, завідувач відділу моніторингу якості вищої освіти.

Учасниками наради стали і представники Апарату Президії НАПН України. Науково-педагогічні працівники Університету заслухали ґрунтовну доповідь запрошеного учасника наради від Апарату Президії НАПН України - Ірини Регейло, начальника науково-організаційноговідділу, доктора педагогічних наук, старшого наукового співробітника, яка окреслила особливості підготовки окремих розділів звіту в контексті сучасних вимог.

Актуальними питаннями для обговорення під час робочої онлайн наради стали:

  • забезпечення якості освітньої діяльності – підготовки та атестації здобувачів вищої освіти (рівнів бакалавра, магістра, доктора філософії, доктора наук) та підвищення кваліфікації кадрів у ДЗВО «Університет менеджменту освіти» як підвідомчій установі НАПН України;
  • забезпечення якості наукових досліджень та експериментальної роботи науково-педагогічних працівників;
  • виконання Програми спільної діяльності МОН та НАПН України;
  • проведення загальноакадемічних масових заходів (наукових конференцій, семінарів, симпозіумів, виставок тощо);
  • представлення друкованих та електронних наукових праць у світовій системі наукових комунікацій тощо;
  • впровадження результатів наукових досліджень;
  • участь у підготовці науково-аналітичних, ілюстративних та статистичних матеріалів для НАПН України тощо.

За результатами робочої наради було чітко окреслено змістовну складову розділів річного звіту, методику оформлення додатків, ілюстративних матеріалів відповідно до Методичних рекомендацій НАПН України та визначено конкретні терміни його виконання.