ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ З УЧАСНИКОМ АТО

ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ З УЧАСНИКОМ АТО

13 жовтня 2021 року Навчально-науковим інститутом менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України в онлайн режимі, напередодні відзначення Дня захисника та захисниць України, Дня Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, було проведено зустріч здобувачів вищої освіти, кураторів академічних груп, науково-педагогічних працівників та адміністрації Інституту зі Свириденком Вадимом Васильовичем, військовим фельдшером, солдатом Збройних сил України, учасником АТО, Уповноваженим Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій.  

Розпочала зустріч директорка ННІМП Тетяна Рожнова хвилиною мовчання, вшануванням усіх тих, хто віддав своє життя за незалежність нашої України.

Вражаюча розповідь Вадима Свириденка, незламний його дух та сила волі доторкнулася до кожного присутнього на зустрічі.

Не байдужими під час розмови були здобувачі вищої освіти, які долучались до обговорення окреслених подій.

У процесі зустрічі було заплановано майбутні заходи з патріотичного виховання молоді, здобувачів вищої освіти, науково-педагогічних працівників із бійцями АТО, з пораненими, з тими, хто боронив і боронить кордони нашої незалежної України.

Сьогодні, низько вклоняючись, ми завдячуємо нашим мужнім воїнам, які впевнено стоять на стражі рідної землі! Від їхньої сили духу та безстрашності залежить мир та спокій у наших домівках, безхмарне майбутнє наших дітей.

Дякуємо Вам, захисники України!