відбулось розширене засідання Студентської колегії  ДЗВО "Університет менеджменту освіти"

відбулось розширене засідання Студентської колегії ДЗВО "Університет менеджменту освіти"

29 вересня 2020 року відбулось розширене засідання Студентської колегії  ДЗВО "Університет менеджменту освіти". Розпочали засідання із вшанування пам‘яті жертв трагедії Бабиного Яру хвилиною мовчання. Саме у цей день 29 вересня 1941 року в окупованому нацистами Києві в Бабиному Яру почались масові розстріли мирного населення міста.

На засідання було запрошено ректора Державного закладу вищої освіти "Університет менеджменту освіти" Кириченко М. О., а також дирекцію ННІМП, заступника директора з науково-педагогічної та навчальної роботи Фещенко О.Л., та завідувача відділу навчальної роботи Іванилову О. А. Ректор у вітальному слові побажав здобувачам вищої освіти здоров'я, плідної роботи у новому навчальному році, взаєморозуміння та командної роботи спільно з  ректоратом, студентським самоврядуванням та адміністрацією Інституту.

На порядок денний було винесено питання щодо обрання представників з числа здобувачів вищої освіти до вченої ради ННІМП ДЗВО «УМО»; щодо ліквідації академічної та фінансової заборгованості; щодо участі у науковому студентському консиліумі; щодо залучення здобувачів вищої освіти до участі у Студентській колегії та студентському житті Університету, а також стосовно підготовки та проведення танцювального батлу між викладачами та студентами тощо.