ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ НАГЛЯДОВОЇ РАДИ УМО

ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ НАГЛЯДОВОЇ РАДИ УМО

28 жовтня 2021 року в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбулося у змішаному форматі перше засідання Наглядової Ради, склад якої було затверджено Постановою Президії НАПН України від 16 вересня 2021 року за № 1-219-196.

До складу Наглядової ради ДЗВО «Університет менеджменту освіти» увійшли:

  • Арешонков Володимир Юрійович - народний депутат України 9-го скликання, голова Наглядової ради;
  • Берташ Василь Михайлович - народний депутат України V скликання, Заслужений будівельник України;
  • Вітько Олександр Миколайович - голова спостережної ради Групи компаній «Геліос»;
  • Забродський Михайло Віталійович - Герой України, генерал-лейтенант ЗСУ, народний депутат України;
  • Канавець Марина Володимирівна - директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу;
  • Олешко Петро Степанович - директор Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат історичних наук, професор;
  • Рогова Віра Борисівна - заступник Міністра освіти і науки України;
  • Сідашева Тетяна Володимирівна - директор Департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації;
  • Чубаєвський Віталій Іванович - заступник начальника Департаменту кіберполіції Національної поліції України, кандидат політичних наук.

Відкрив засідання голова Наглядової ради Володимир Арешонков, який представив склад Наглядової ради Університету менеджменту освіти та звернувся до присутніх із вітальним словом.

Відповідно до затвердженого порядку денного засідання ректор Микола Кириченко виступив із доповіддю, в якій окреслив основні напрямки розвитку Університету відповідно до її Стратегії, здобутки колективу та перспективні плані. Співдоповідачами ректора на засіданні були проректори ‑ Олег Спірін, Наталія Муранова, Дмитро Стецюк; директори інститутів – Тамара Сорочан, Тетяна Рожнова, головний бухгалтер Наталія Бєлік та помічник ректора Віталій Станкевич, які акцентували увагу присутніх членів ради на головних аспектах підготовки та підвищення кваліфікації фахівців в сучасних умовах в Університеті, в тому числі й на фінансових, господарських та технологічних проблемах.

Наглядова рада прийняла до відома інформацію ректорату та керівників структурних підрозділів Університету та визначила періодичність засідань – два рази на рік.