ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ  РАЗОВОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ  ДФ 26.455.014

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РАЗОВОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ ДФ 26.455.014

26 січня 2022 року в спеціалізованій вченій раді ДФ 26.455.014 під головуванням доктора наук з державного управління, професора Є.Г. Карташова відбувся захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань – 28 «Публічне управління та адміністрування», за спеціальністю – 281 «Публічне управління та адміністрування» Костянтина В’ячеславовича Супруна.

Офіційними опонентами виступили: К.В. Дубич– доктор наук з державного управління, професор, професор кафедри управління охорони здоров’я та публічного Національного університету охорони здоров’я імені П.Л. Шупика; М.В. Кравченко– доктор наук з державного управління, професор, професор кафедри публічної політики, Навчально-наукового інституту публічного управління та державної служби Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Рецензенти:О.В. Євсюкова- доктор наук з державного управління, доцент, професор кафедри публічного управління і проектного менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України; О.А. Ковтун – кандидат наук з державного управління, доцент, професор кафедри публічного управління та проектного менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.