ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ДЗВО «УМО»

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ДЗВО «УМО»

21 квітня 2021 року під головуваням ректора, доктора філософії, член-кореспондента Національної академії наук вищої освіти України М. О. Кириченка відбулось планове засідання Вченої ради ДЗВО «Університет менеджменту освіти» в он-лайн режимі на платформі BigBlueButton.

Присвоєно вчені звання професора кафедри публічного управління та проектного менеджменту доктору наук з державного управління, доценту Євгену Григоровичу Карташову та професора кафедри професійної і вищої освіти кандидату історичних наук, доценту Петру Степановичу Олешку.

Прийнято рішення про видачу дипломів доктора філософії здобувачам третього освітньо-наукового рівня Віктору Васильовичу Цигану та Ларисі Миколаївні Марусіній за спеціальністю 281 “Публічне управління та адміністрування, відповідно до рішення Атестаційної колегії МОН України 15 квітня 2021 р.

Затверджено концепцію цифровізації ДЗВО «Університет менеджменту освіти» на 2021 – 2023 рр.

Розглянуто питання щодо використання технологій формальної та неформальної освіти у підвищенні кваліфікації керівних, педагогічних і науково-педагогічних кадрів освіти в Центральному інституті післядипломної освіти.

Обговорено стан підготовки ДЗВО «Університет менеджменту освіти» до роботи в осінньо-зимовий період.