ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ МАЙБУТНІХ МАГІСТРІВ

ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ МАЙБУТНІХ МАГІСТРІВ

12 травня 2021 року в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України було проведено профорієнтаційний захід для майбутніх магістрів – День відкритих дверей. Зустріч було проведено в онлайн форматі на платформі Zoom із одночасною трансляцією на YouTube каналі.

Відкрила захід та привітала учасників Наталія Петрівна Муранова, т.в.о. ректора університету. У виступі Наталія Петрівна акцентувала увагу на особливостях підготовки фахівців, науковій, освітній, міжнародній діяльності університету.

Модератори заходу - Галина Віталіївна Бережна та Святослав Сергійович Корсакевич.

Під час виступу Ірини Віталіївни Жукової, заступниці директора з навчально-виховної роботи ННІМП, відповідального секретаря Приймальної комісії учасники мали можливість ознайомитися з умовами й особливостями вступної кампанії-2021; порядком подання документів для складання ЄВІ; особливостями вступу до університету та правилами прийому.

Особливий інтерес викликав виступ Оксани Анатоліївни Ковтун, завідувачки відділу міжнародного співробітництва, яка розповіла про основні діючі міжнародні проєкти, зокрема: Австрійсько-український проєкт: «Компетентності лідерства та менеджменту для розвитку якості в опорних школах» Kultur Kontakt Austria від імені Федерального міністерства освіти, науки та досліджень Австрії.

Виступ Оксани Леонідівни Ануфрієвої, завідувачки аспірантури та докторантури стосувався майбутнього здобувачів освіти – продовження навчання в аспірантурі університету; розкрив особливості підготовки наукових кадрів в сучасних умовах.

Родзинкою профорієнтаційної зустрічі були виступи представників кожної з кафедр ННІМП, які у своїх презентаціях продемонстрували особливості освітніх програм та напрямів підготовки, за якими здійснюється підготовка ОС «Магістр». 

Підсумовуючи онлайн-зустріч, Тетяна Євгенівна Рожнова, директорка ННІМП, відмітила, що в університеті створені належні умови щодо забезпечення якості надання освітніх послуг, можливості розвитку наукових здібностей, проходження практики.

Учасники заходу подякували працівникам університету за нагоду і можливість онлайн-консультування в умовах карантинних обмежень.

Бажаємо здобувачам освіти успішно завершити навчання за ОС «Бакалавр», достойно скласти ЄВІ, пройти рейтингове зарахування до ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України!

Детальна інформація для вступників до ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України на сайті за посиланням: http://umo.edu.ua/applicants

Ми у соціальних мережах:

https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA

https://www.facebook.com/umo.edu.ua

https://www.instagram.com/accounts/login/

https://www.facebook.com/vstupUMO/?ref=pages_you_manage

Перегляд Дня відкритих дверей на YouTube каналі:

https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA