Відбувся майстер-клас в рамках виставки «Освіта та кар’єра – 2021»

Відбувся майстер-клас в рамках виставки «Освіта та кар’єра – 2021»

Кафедрою публічного управління та проєктного менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України був проведений майстер-клас «Управління проєктами від SMART до PMP: інструменти для життя та кар’єри» в рамках програми віртуальної Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – 2021».

З вітальним словом виступила Муранова Н. П., проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків, доктор педагогічних наук, професор; Рожнова Т. Є. директор Навчально-наукового інституту менеджменту та психології, кандидат педагогічних наук, доцент; Карташов Є. Г., завідувач кафедри публічного управління та проєктного менеджменту, доктор наук з державного управління, доцент.

На початку майстер-класу Алейнікова О. В., доктор наук з державного управління, професор презентувала для відвідувачів виставки та абітурієнтів діяльність кафедри публічного управління та проєктного менеджменту, її здобутки та досягнення.

Креативно майстер-клас провели: Бережна Г. В., кандидат економічних наук, доцент; Букорос Т. О., кандидат політичних наук, доцент; Ковтун О. А., кандидат наук з державного управління, доцент. Модератор заходу ‑ Корсакевич С. С., методист вищої категорії кафедри.

Мета заходу ‑ розкриття перспектив навчання й отримання вищої освіти в Навчально-науковому інституті менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, а також ознайомлення учасників з інструментами, що використовуються в проєктному менеджменті задля ефективного досягнення організаційних і особистих цілей.

Учасники та гості зустрічі мали змогу познайомитись із практичними інструментами керування управлінськими процесами.

Захід отримав багато позитивних відгуків.

Запрошуємо науковців, освітян, абітурієнтів відвідати наукові онлайн заходи (http://umo.edu.ua/university/ogoloshenya/zaproshujemo-vidvidati-virtualjnu-khii-mizhnarodnu-vistavku-suchasni-zakladi-osviti) ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України на віртуальній виставці «Сучасні заклади освіти-2021», що відбудеться з 20 по 22квітня 2021 року.

Сайт УМО: http://umo.edu.ua/
YouTube канал УМО: https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA
Facebook УМО: https://www.facebook.com/umo.edu.ua
Facebook: «Абітурієнт-УМО. Вступ-2021»:https://www.facebook.com/vstupUMO