Відбувся навчальний семінар для членів Приймальної комісії

Відбувся навчальний семінар для членів Приймальної комісії

31 липня 2020 року  відбувся  навчальний семінар для членів  Приймальної комісії ДЗВО «Університет менеджменту освіти» з питань оптимізації процесів, пов’язаних із роботою із Єдиною державною електронною базою з питань освіти для зарахування вступників на навчання до Університету.

Семінар був проведений за ініціативи та під керівництвом відповідального секретаря Приймальної комісії, заступника директора з навчально-виховної роботи Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «УМО» Ірини Жукової, заступника відповідального секретаря Приймальної комісії та заступника директора з науково-педагогічної та навчальної роботи Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «УМО» Олени  Фещенко.

Навчання проводив член Приймальної комісії, директор Навчального центру інформаційно-цифрових систем та технологій ДЗВО «УМО» Вадим Савченко.

У семінарі взяли участь  члени  Приймальної комісії,  оператори програмних засобів доступу до Єдиної державної електронної бази з питань освіти.

Під час проведення семінару відповідальний секретар Приймальної комісії Ірина Жукова проінформувала всіх присутніх про стан підготовки до Вступної кампанії 2020. У робочому порядку, були обговорені питання виконання членами Приймальної комісії своїх обов’язків, згідно спеціально розроблених Пам’яток, та певні аспекти щодо прийому заяв від пільгових категорій вступників. Також окремими пунктами були розглянуті суперечливі випадки, що чітко не врегульовані чинним законодавством України.

Дружній колектив ДЗВО «Університет менеджменту освіти» щиро запрошує молодь до вступу на навчання!!!