ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

30 жовтня 2021 року майбутні вступники ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України взяли участь у Всеукраїнському Дні відкритих дверей, який відбувся в онлайн форматі на платформі Zoom і є надзвичайно актуальним для учнівської молоді задля визначення свого професійного майбутнього. Керівництво університету, члени Приймальної комісії та викладачі започаткували День відкритих дверей, щоб допомогти абітурієнтам вирішити для себе найважливіше життєве питання – «Куди піти навчатися?», «Ким бути?», «Як зробити правильний вибір?», «Де продовжити подальше навчання?».

До онлайн спілкування долучилися учні старших класів, училищ, студенти коледжів і батьки, адже надзвичайно важливим у житті кожного майбутнього студента є вибір закладу вищої освіти та професії на все життя.

Програма зустрічі передбачала виступи спікерів ‑ членів ректорату, представників Приймальної комісії, кафедр Навчально-наукового інституту менеджменту та психології.

Модератор заходу – відповідальний секретар Приймальної комісії Віра Драгунова.

Відкрила захід та привітала учасників Наталія Муранова, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків, яка представила інтерактивну презентацію, акцентувавши увагу на стратегічних напрямах діяльності Університету; його структурі; кадровому потенціалі; особливостях організації освітнього процесу в сучасних умовах; перевагах навчання в закладі; особливостях підготовки до загальнодержавного ЗНО-2022; наукових, освітніх та профорієнтаційних проєктах для учнівської молоді; а також надала корисні поради; запросила на курси польської, англійської мов, курси для вступу в магістратуру – підготовка до ЄВІ; ознайомила з онлайн ресурсами, що допоможуть вступникам отримати корисну й актуальну інформацію.

Під час виступу Віри Драгунової, заступниці директора з навчально-виховної роботи ННІМП, відповідального секретаря Приймальної комісії учасники мали можливість ознайомитися з особливостями вступу до ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України у 2021 та 2022 роках; основними кроками вступника; освітніми програмами підготовки фахівців; структурою сайту Університету; переліком необхідних документів для вступу; переліком конкурсних предметів у сертифікатах ЗНО; строками прийому заяв і документів; процедурою реєстрації на ЄВІ; проєктами «Вступ без ЗНО» та «Програмою подвійного дипломування»; можливостями навчатися на кафедрі військової підготовки, паралельного навчання та перехресного вступу, а також абітурієнтам було надано важливу пораду – як успішно підготуватися до ЗНО з викладачами Університету.

Директор Навчально-наукового інституту менеджменту і психології Тетяна Рожнова, розповіла абітурієнтам про міжнародну діяльність та привабливі проєкти для здобувачів освіти; розкрила особливості підготовки наукових кадрів в сучасних умовах та відмітила, що в Інституті створені належні умови для забезпечення якості надання освітніх послуг, можливості розвитку наукових здібностей, проходження практики та досягнення життєвого успіху в майбутньому.

Родзинкою профорієнтаційної зустрічі були виступи представників кожної з кафедр Навчально-наукового інституту менеджменту та психології Університету, які в своїх презентаціях продемонстрували особливості освітніх програм, напрямів підготовки майбутніх вступників, кадровий склад, студентське життя та перспективи працевлаштування.

Учасники заходу отримали відповіді на всі запитання, подякували працівникам Університету за нагоду і можливість онлайн консультування в умовах карантинних обмежень.

Сердечно дякуємо всім учасникам за увагу, активність і наполегливість у виборі майбутньої професії. І запрошуємо на навчання!

Крокуємо до успіху разом із ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України!

Наступний Всеукраїнський День відкритих дверей відбудеться 25 листопада та 16 грудня 2021 року о 15.00. Детальна інформація та реєстрація за посиланням: http://umo.edu.ua/denj-vidkritikh-dverej-21-30

Вступники можуть отримати необхідну інформацію на сайті ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України за посиланням: http://umo.edu.ua/applicants

 

Ми у соціальних мережах:

https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA
https://www.facebook.com/umo.edu.ua
https://www.facebook.com/vstupUMO
Instagram: https://instagram.com/university_of_edu_management_

Перегляд Дня відкритих дверей на YouTube каналі:
https://youtu.be/w-bOFslaYXs

До нових зустрічей!