ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

28 квітня 2021 року в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України за ініціативи ректора університету Кириченка М.О. успішно відбувся профорієнтаційний захід для майбутніх здобувачів вищої освіти – Всеукраїнський день відкритих дверей-2021. Захід було проведено в онлайн форматі на платформі Zoom із одночасною трансляцією на YouTube каналі.

Відкрила захід Наталія Петрівна Муранова, проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків, доктор педагогічних наук, професор.

Модераторами заходу були: Галина Віталіївна Бережна, кандидат економічних наук, доцент; Святослав Сергійович Корсакевич, методист вищої категорії кафедри публічного управління та проєктного менеджменту; Діана Володимирівна Яцишин, методист вищої категорії відділу практики та маркетингу освітніх послуг.

Із вітальним словом до учасників онлайн зустрічі звернувся Микола Олексійович Кириченко, ректор університету, член-кореспондент Національної академії наук вищої освіти України, доктор філософії. У своєму виступі Микола Олексійович презентував освітню, наукову, міжнародну діяльність університету, акцентувавши увагу на: головних пріоритетах та перевагах навчання, системі забезпечення якості освіти, структурі заклад освіти, міжнародних програмах і проєктах, програмі подвійного диплому, навчанні на військовій кафедрі тощо. А також ректор підкреслив, що ДЗВО «Університет менеджменту освіти» - єдиний в державі ЗВО, що перебуває у структурі Національної академії педагогічних наук України.

Родзинкою заходу був виступ випускниці нашого університету, а тепер методиста методичного відділу Київського регіонального центру оцінювання якості освіти Катерини Олександрівни Кислян. Виступ доповідача стосувався особливостей проведення ЗНО-2021, його термінів проведення, переліку предметів ЗНО, специфіки тестів, демонстрації зразків зошитів ЗНО та процедури його проведення в цілому.

Актуальним для присутніх абітурієнтів був виступ Ірини Віталіївни Жукової - відповідального секретаря Приймальної комісії, кандидата наук з державного управління, доцента. У своїй презентації Ірина Віталіївна представила основні кроки вступної кампанії-2021; переліки освітніх програм, документів до вступу, конкурсних предметів у сертифікатах ЗНО; особливості вступу на основі: повної загальної середньої освіти, молодшого спеціаліста, бакалавра, магістра; вступ без ЗНО до нашого університету, а також паралельне навчання та перехресний вступ.

Різноманітно і змістовно було презентовано діяльність кафедр Навчально-наукового інституту менеджменту і психології. На профорієнтаційній зустрічі абітурієнти мали нагоду познайомилися з завідувачами кафедр, які розповіли про оновлений зміст навчання за освітніми програмами, подальше працевлаштування здобувачів освіти, перспективи кар’єрного зростання, партнерів-роботодавців, цікаве студентське життя, можливість отримання практичних знань в стінах нашої альма-матер.

Серед учасників Всеукраїнського дня відкритих дверей була присутня директор Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти, доктор педагогічних наук, доцент Вікторія Вікторівна Сидоренко. Представлені нею відеоматеріали та презентація яскраво засвідчили спроможність готувати висококваліфікованих та конкурентоспроможних фахівців у різних сферах під керівництвом досвідчених викладачів.

Підводячи підсумок зустрічі, Тетяна Євгенівна Рожнова - директор ННІМП, кандидат педагогічних наук, доцент подякувала всім учасникам заходу та запросила вступників на плановий Всеукраїнський день відкритих дверей, що відбудеться 15 травня 2021 року об 11.00 у форматі онлайн на платформі Zoom за посиланням:

https://us05web.zoom.us/j/8245527021?pwd=c0htcWxKdlNoNThuZlI4U2l3SXF3dz09

(ідентифікатор конференції: 824 552 7021; код доступу: yB8ug4).

Тож побажаємо нашим вступникам успішно завершити навчання в навчальному закладі освіти, високорейтингових сертифікатів ЗНО, здійснення всіх планів і мрій! І до зустрічі в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України!