ВІДЗНАЧАЄМО ДЕНЬ ЗЕМЛІ

ВІДЗНАЧАЄМО ДЕНЬ ЗЕМЛІ

Щорічно 22 квітня відзначається Міжнародний День Землі - свято, що ознаменувало початок сучасного екологічного руху. Мета цього дня - звернути увагу на проблеми навколишнього середовища. Слоган Дня Землі 2021 – «Відродити нашу Землю».

23 квітня в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України було проведено екологічний захід, що об’єднує студентів та працівників багато років поспіль.

Під керівництвом директорки Навчально-наукового інституту менеджменту та психології Рожнової Т. Є. колектив університету долучився до Міжнародного свята День Землі. Було проведено роботи по благоустрою території навколо університету. Екологічний захід сприяв позитивному настрою та взаєморозумінню між здобувачами вищої освіти та працівниками університету.

Адже турбота про навколишнє середовище є важливою частиною життя будь-якої соціально відповідальної компанії, держави і навіть окремо взятої людини, тому навіть прості ініціативи можуть спонукати людей бути уважнішими до тендітного і вразливого довкілля планети Земля.