ВИЇЗНІ ЗАНЯТТЯ В ЗАКЛАДИ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ

ВИЇЗНІ ЗАНЯТТЯ В ЗАКЛАДИ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ

Науково-педагогічними працівниками кафедри професійної та вищої освіти і права ЦІПО удосконалюють форми проведення занять під час очного етапу курсів підвищення кваліфікації.

У ДНЗ «Київське регіональне Вище професійне училище» (директор Алла Новак) відбувся семінар-практикум для слухачів курсів підвищення кваліфікації кафедри професійної та вищої освіти і права ЦІПО (категорія – «Заступники директорів з навчально-виробничої роботи закладів професійної (професійно-технічної) роботи», тьютор-куратор к.т.н., доцент Ольга Пащенко).

Слухачі з ЗП(ПТ)О Вінницької, Волинської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Полтавської, Сумської, Харківської, Херсонської, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей та міста Києва ознайомились із організацією освітньої роботи з учнями з особливими освітніми потребами; новаціями в навчально-плануючій документації та забезпеченні освітнього процесу для професій будівельного напряму, операторів з обробки інформації та програмного забезпечення, слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів, флористів, квітникарів та озеленювачів.

28 березня 2019 р. слухачі (категорія – методисти ЗП(ПТ)О; тьютор-куратор к.п.н. Вікторія Купрієвич) за програмою семінару-практикуму виїзного заняття відвідали ДНЗ «Центр професійної освіти інформаційних технологій, поліграфії та дизайну м. Києва» (директор Алла Гончаренко).

За дорученням директора ЦІПО кандидат педагогічних наук, заступник завідувача кафедри Вікторія Купрієвич вручила директору закладу професійерї освіти А. Гончаренко Диплом за ІІІ місце у конкурсі випускних робіт – 2018 р. (тема: «Реалізація проектів у закладі професійної освіти – шлях до нової професійної української школи»; науковий керівник - кандидат технічних наук, доцент Пащенко О.В).

Кафедра цінує наших партнерів – інноваційні ЗП(ПТ)О міста Києва й повсякденно працює над покращенням якості післядипломної освіти.