ВІТАЄМО ВИПУСКНИКІВ-МАГІСТРІВ

ВІТАЄМО ВИПУСКНИКІВ-МАГІСТРІВ

 

 

 

 

Шановні випускники!

Від сьогодні ви розпочнете свій професійний життєвий шлях, що дозволить реалізувати Вам отримані знання, вміння, практичні навички, досягнути значних успіхів у кар’єрному зростанні, здолати нові професійні висоти, а також знайти своє гідне і достойне місце у сучасному суспільстві.

Завершення навчання у виші для кожного випускника – це тільки справжній початок нових творчих й трудових звершень на шляху реалізації та здійснення нових планів, мрій, розкриття нових дивовижних можливостей щодо рішення професійних викликів.

Шановні випускники! У стінах рідної «Аlma Mater» ви отримали безцінний капітал знань і досвід, що обов’язково допоможе вам вибрати правильну життєву дорогу!

Упродовж навчання поруч з вами були найкращі фахівці-викладачі, керівники та співробітники нашого університету. У практичній діяльності ви завжди можете розраховувати на їх підтримку та допомогу. Ми завжди готові сприяти вашій подальшій науковій діяльності.

У свою чергу, також сподіваємося на вашу активну участь у подальшому розвитку співпраці нашого університету з тими установами, де ви будете працювати або уже працюєте, розраховуємо на ваше сприяння щодо спільної навчальної та наукової діяльності.

Сподіваємося, що час, який був проведений вами в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, назавжди залишить у ваших серцях самі найяскравіші спогади, а ті знання, що ви здобули, будуть супроводжувати ваш життєвий та професійний шлях, сприяючи пізнанню нових горизонтів, допоможуть в досягненні задуманих цілей, сприятимуть у виборі життєвого шляху.

Шановні випускники! Щиро бажаємо, щоб всі ваші мрії здійснилися. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Не тільки мрійте, але й дійте!

Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане наша держава. Бажаємо Вам працювати на розквіт України, народжувати дітей в Україні і жити родинами на рідній землі!

Бажаємо вам оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів.

Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги та невичерпної енергії!

Нехай Вам щастить у нових звершеннях!

 

З повагою колектив ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України,
ректор Микола Кириченко