ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОЛІЙНИКА ВІКТОРА ВАСИЛЬОВИЧА

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОЛІЙНИКА ВІКТОРА ВАСИЛЬОВИЧА

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні святкує свій День народження Олійник Віктор Васильович, радник ректора, доктор педагогічних наук, професор, дійсний член (академік) та член Президії Національної академії педагогічних наук України, Заслужений працівник освіти України.

 

Шановний Вікторе Васильовичу! 

 

Від імені ректорату та колективу ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України прийміть сердечні і найщиріші вітання та побажання у цей святковий для Вас день!

Ваш професіоналізм та наполеглива праця зробили вагомий внесок у розвиток освіти, а відданість роботі в поєднанні з життєвою мудрістю та особистими якостями забезпечили Вам повагу колег, науковців, освітян та студентів.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, удачі, благополуччя, добра, радості, любові, особистого щастя, гарного настрою, посмішок, яскравих вражень, невичерпної енергії і наснаги у всіх справах. Нехай тепло і затишок завжди наповнюють Вашу оселю, нехай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання виконуються при одній думці про них.

Нехай Вас завжди супроводжує удача, постійно зігріває тепло людської вдячності, будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних і близьких, а доля обдаровує Вас відчуттям істинного щастя і Божим благословенням!

Нехай кожен день приносить Вам радість, усмішки і подарунки, нехай всі мрії здійснюються, а плани реалізуються, нехай вас оточують тільки щирі люди, віддані друзі!

Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу вдачу, вірних і надійних друзів

З Днем народження!