ВИВЧАЄМО ДОСВІД УНІВЕРСИТЕТУ ВАТЕРЛОО, КАНАДА

ВИВЧАЄМО ДОСВІД УНІВЕРСИТЕТУ ВАТЕРЛОО, КАНАДА

27 квітня 2021 року науковці Навчально-наукового інституту менеджменту і психології на чолі з проректором з науково-педагогічної роботи, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Мурановою Н.П. активно долучилися до вебінару «Як створити центр забезпечення якості освіти - досвід Університету Ватерлоо».

Захід відбувся в онлайн форматі на платформі ZOOM. Кількість учасників - понад 240 із провідних закладів вищої освіти України. Захід відбувався англійською мовою з синхронним перекладом на українську.

На вебінарі спікером Аманда Маккензі було детально розглянемо досвід Університету Ватерлоо (Онтаріо, Канада) щодо створення Центру забезпечення якості освіти. Обговорено процес забезпечення якості освіти та освітні стандарти в Онтаріо, а також їхній вплив на функціонування Центру забезпечення якості. Значна увага була приділена обов'язкам та діяльності Центру, а також перевагам його існування та неабияке значення для університету.

Спікерка Аманда Маккензі ‑ директорка із забезпечення якості освіти (освітніх програм) в Університеті Ватерлоо, Онтаріо, Канада; керує процесом забезпечення якості та академічної доброчесності в університеті, має великий професійний досвід у галузі академічної доброчесності. Зараз у фокусі її роботи академічне шахрайство, підходи викладачів щодо академічної доброчесності та перетин забезпечення якості освіти та академічної доброчесності.

Професійний багаторічний досвід Аманди Маккензі сприятиме ефективній розбудові внутрішньої системи забезпечення вищої освіти і академічної доброчесності на теренах України.