ВОРКШОП У ПРОФЕСІЙНОМУ ЛІЦЕЇ  м. УКРАЇНКА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОРКШОП У ПРОФЕСІЙНОМУ ЛІЦЕЇ м. УКРАЇНКА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                           

 

11 січня 2017 р. у ДНЗ «Професійний ліцей міста Українка» (директор Тетяна Макєєва)відбувся навчальний захід для педагогічних працівників, що на запрошення адміністрації провели доктор педагогічних наук, професор Лариса Сергеєва та кандидат технічних наук, доцент Ольга Пащенко.

Використовуючи особистий досвід, професійні знання та вміння, учасники заходу розглянули питання сучасних підходів до практики оцінювання, основні види та методи оцінювання, визначення показників якості професійної підготовки фахівця у професійних навчальних закладах.

Педагоги ліцею поділилися досвідом з іншими учасниками заходу, дійшли висновку, що регулярне оцінювання зменшує занепокоєння учнів щодо самого процесу оцінювання, а також зменшує неочікувані для них результати у порівнянні з оцінюванням, що відбувається рідко. Сучасність потребує здатність учня вирішувати проблеми, адже застаріла практика оцінювання відповідає тій системі професійної освіти, яка орієнтується переважно на засвоєння інформації.

До методичного кабінету ліцею передано більше 20 примірників методичної літератури, серед яких: навчально-методичний посібник «Теорія і   практика оцінювання навчальних досягнень» авторів О.І. Щербак, Н.З.      Софій, Б.Ю. Бович.