ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ОСВІТЯН І НАУКОВЦІВ

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ОСВІТЯН І НАУКОВЦІВ

Кафедра професійної і вищої освіти, як співорганізатор заходу, взяли участь у роботі ІІІ Всеукраїнського відкритого науково-практичного онлайн-форуму «Інноваційні трансформації в сучасній освіті: виклики, реалії, стратегії».

У науково-організаційному комітеті працювала завідувач кафедри, доктор педагогічних наук, професор Лариса Сергеєва. Учасників Форуму привітала Наталія Муранова, проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків, доктор педагогічних наук, професор.

У дискусійній панелі представлено виступи: Лариси Сергеєвої, доктора педагогічних наук, професора «Основні підходи до управління професійним розвитком науково-педагогічних працівників», Лариси Петренко,доктора педагогічних наук, професора «Аналітичний огляд запиту на публікації з питань професійного розвитку педагогічних і науково-педагогічних працівників», Вікторії Купрієвич, кандтдата педагогічних наук. «Пріоритети та перспективи професійного розвитку педагогічних та науково-педагогічних працівників», Віталія Паздрія, кандидата економічних наук, «Розвиток підприємницької компетентності як передумова відкритості діяльності», Інни Отамась, кандидата історичних наук, «Вплив пандемії Covid-19 на розвиток цифрових технологій як ключового фактору розвитку освіти», Людмили Антонюк, старший викладач «Професійні компетентності педагога через призму сучасних вимог».

Світлана Микитюк, директор НМЦ ПТО у Чернівецькій області представила проміжні результати педагогічного експерименту всеукраїнського рівня на тему: «Логістика педагогічних інновацій як методологія управління розвитком закладу професійної (професійно-технічної) освіти», науковий керівник Лариса Сергеєва.