З НАГОДИ ЮВІЛЕЮ НАГОРОДЖЕНО ЄВГЕНА КАРТАШОВА

З НАГОДИ ЮВІЛЕЮ НАГОРОДЖЕНО ЄВГЕНА КАРТАШОВА

Завідувача кафедри публічного управління і проектного менеджменту ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України Євгена Карташова, професора, доктора наук з державного управління, міського голову міста Запоріжжя у 2003 – 2010 рр., Народного депутата України VII скликання (2012), Почесного громадянина міста Запоріжжя було нагороджено до 80 річного ювілею.

Національна академія педагогічних наук України за поданням ректора ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Миколи Кириченка з нагоди ювілею відзначила внесок Євгена Григоровича в розвиток вітчизняної освіти та плідну науково-педагогічну діяльність медаллю «Ушинський К.Д.».

Перший заступник голови Запорізької обласної ради Людмила Любім вручила Євгену Григоровичу Карташову Орден «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІII ступеня. Євген Григорович, якому 1 січня 2022 року виповнилось 80 років, отримав також Орден Пошани від Запорізької міської ради, який йому вручив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв та медаль «За розвиток Запорізького краю» - нагороду вручив заступник голови Запорізької обласної держадміністрації Руслан Шиханов.

Євген Карташов і надалі успішно продовжує педагогічну діяльність в Навчально-науковому інституті менеджменту і психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, активно займається науково-дослідною та викладацькою діяльністю.  

Від колективу Університету щиро вітаємо вельмиповажного Євгена Григоровича Карташова з відзнакою його наукової, освітньої, громадської  діяльності! Бажаємо Вам міцного здоров’я, душевної гармонії, оптимізму, творчої наснаги. Нехай життєрадісність, цілеспрямованість, бадьорість духу і позитивна енергія не залишають Вас ніколи. Успіхів і удачі у всіх починаннях Вам, Вашим рідним і близьким! Нових творчих звершень Вам на благо родини, України та вітчизняної освіти і науки!