Забезпечуємо якість професійно-технічної освіти

Забезпечуємо якість професійно-технічної освіти

27.09.2019 р. відбувся урочистий випуск слухачів КПП на випускній кафедрі професійної і вищої освіти ЦІПО за категоріями: директори, заступники, методисти обласних НМЦ(К) ПТО (тьютор-куратор — д.п.н., проф. Лариса Сергеєва, староста — директор НМЦ ПТО у Закарпатській області Ольга Слюсарева) і заступники директора ЗПТО з навч.-вих. роботи (тьютор-куратор — к.п.н., доц. каф. Вікторія Купрієвич, староста — Валентина Майстер, заступник директора ВПУ № 41 м. Тульчин Вінницької області).

У церемонії вручення свідоцтв про підвищення кваліфікації взяла участь і виступила з інформацією Катерина Мірошніченко, начальник відділу змісту освіти та організації освітнього процесу Головногоуправління професійної освіти Директорату професійної освіти МОН України.

Профтехосвітяни з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Житомирської, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Луганської, Полтавської, Рівненської, Черкаської, Чернігівської, Хмельницької та міста Києва взяли участь у конференції з обміну досвідом; прослухали лекцію дійсного члена НАПН України, д.т.н., проф. В.Ю. Бикова; експерта з питань організації дуальної форми професійної освіти к.п.н., ст.н.с. І.М. Савченко; безоплатно отримали навчальні посібники з теорії управління.

Успіху вам у роботі, дорогі наші випускники!