ЗАВЕРШИЛАСЯ АКЦІЯ «КНИГА ЗАХИСНИКУ»

ЗАВЕРШИЛАСЯ АКЦІЯ «КНИГА ЗАХИСНИКУ»

З 13 вересня по 14 жовтня 2021 року в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України тривала акція «КНИГА ЗАХИСНИКУ», що була ініційована Радою молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України та підтримана керівництвом, педагогічним та науково-педагогічним складом, Студентською колегією та Радою молодих учених університету.

Акцію було приурочено до Дня захисників та захисниць України, що боронять мир і спокій нашої держави.

Тож до Дня захисників та захисниць України маємо приємні новини - пост на сторінці Ради молодих вчених при МОН України: «…Рада молодих учених Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» долучилась до проєкту «Книга захиснику»! Молоді вчені зібрали понад 100 книг різноманітних жанрів! У кожну книгу вкладені закладки зі словами підтримки для наших воїнів.

Щиро дякуємо усім членам Ради молодих учених Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти», працівникам та керівництву університету. Дякуємо пані Інні Марчук та колегам за підтримку проєкту «Книга_захиснику» та активну громадянську позицію».

У свою чергу, хочемо щиро подякувати всім тим, хто був небайдужим і долучився до даної акції та сподіваємось на подальшу співпрацю! 

Слава Україні!

Героям Слава!