ЗУСТРІЧ ПРЕЗИДЕНТА НАПН УКРАЇНИ В. КРЕМЕНЯ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ВСЕСВІТНЬОГО ТОРГІВЕЛЬНОГО ЦЕНТРУ (КИЇВ)

ЗУСТРІЧ ПРЕЗИДЕНТА НАПН УКРАЇНИ В. КРЕМЕНЯ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ВСЕСВІТНЬОГО ТОРГІВЕЛЬНОГО ЦЕНТРУ (КИЇВ)

25 травня 2021 року відбулася зустріч президента Національної академії педагогічних наук України Василя Кременя з World Trade Center (Асоціація центрів міжнародної торгівлі, Київ).

У зустрічі взяли участь Генрі Штеренберг, США – президент Всесвітнього торгівельного центру Київ, Ева-Лотта Сьостед, Швеція – менеджер вищої керівної ланки (освіта, лідерство та соціальна відповідальність) та провідник еко-філософії лідерства та довіри, Олександр Чубатенко, Україна – президент Асоціації Всесвітнього торгівельного центру Київ і віце-президент із розвитку проекту Всесвітнього торгівельного центру Київ.

З української сторони в зустрічі взяли участь віцепрезидент НАПН України Олег Топузов, заступник начальника відділу наукових і керівних кадрів та міжнародних наукових зв’язків НАПН України Параска Доценко, проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Наталія Муранова та професор Центрального інститут післядипломної освіти ДЗВО «Університету менеджменту освіти» НАПН України В’ячеслав Супрун.

Під час зустрічі тривало обговорення питань співпраці з Всесвітнім торгівельним центром Київ та Академією Всесвітнього торгівельного центру Київ в освітній, науковій сферах.

Відбулося підписання Меморандуму про співпрацю і партнерство між НАПН України та Всесвітнім торгівельним центром (Асоціація центрів міжнародної торгівлі, Київ).