КОРПОРАТИВНЕ НАВЧАННЯ КОЛЕКТИВУ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ І ОСВІТИ ДОРОСЛИХ

КОРПОРАТИВНЕ НАВЧАННЯ КОЛЕКТИВУ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ І ОСВІТИ ДОРОСЛИХ

З 10 по 17 червня 2021 року відбулось корпоративне навчання науково-педагогічних працівників кафедри філософії і освіти дорослих (проф. Сорочан Т. М., доц. Просіна О. В., доц. Ілляхова М. В., доц. Кравчинська Т. С., доц. Скрипник М. І., доц. Швень Я. Л.) за тематичним напрямом “Створення навчального онлайн-простору”.

Навчання було організовано агенцією з питань міжнародної співпраці в галузі освіти за фінансової підтримки Австрійського Федерального міністерства освіти, науки та досліджень (за участі Австрійського Уповноваженого з питань освіти в України – Домініка Айзенманна, тренерки-експертки – Ольги Бершадської).

Протягом навчання науково-педагогічні працівники кафедри ознайомились із форматом планування онлайн заходів; актуалізувати особливості навчання дорослих в онлайн; з’ясовували чинники, що впливають під час навчання онлайн на андрагога та слухачів; опанували базовий набір онлайн інструментів для онлайн простору і залученості слухачів в освітній процес (онлайн дошки для фасилітації Padlet, Miro, можливості документів гугл для спільної роботи, рандомний інструмент для залучення слухачів до обговорення та ін.); здійснювали фасилітацію онлайн обговорення.

За підсумками навчання – отримали сертифікати учасників!