Почалися курси підвищення кваліфікації

Почалися курси підвищення кваліфікації

З 11 по 15 квітня 2016 року тривав перший (очний) етап навчання для методистів районних (міських) методичних кабінетів з технологій та естетичної культури на курсах підвищення кваліфікації (куратор-тьютор – В.Ю.Наумова).

Під час аудиторних занять слухачі ознайомилися з сучасними тенденціями державної політики в галузі освіти,з актуальними питаннями щодо неперервного професійного розвитку педагогічних працівників, психологічної компетентності методистів Р(М)МК та інформаційно-комунікативних технологій в діяльності методиста.

14 квітня у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відвідали щорічну міжнародну спеціалізовану виставку «Освіта та кар’єра – 2016» та виставку закордонних навчальних закладів «Education abroad» (“Освіта за кордоном”). Слухачі мали змогу отримати інформацію про можливості освіти в Україні та за кордоном, безпосередньо від представників як українських, так і  закордонних навчальних закладів. Побували на презентаціях вітчизняних та закордонних навчальних закладів, молодіжних програм, програм вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти. Відвідали майстер-клас: «Інноваційні підходи до вирішення конфліктів», який проводили викладачі ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» НАПН України.