Стартували курси підвищення кваліфікації

Стартували курси підвищення кваліфікації

З 13 по 17 березня 2017 року тривав перший (очний) етап навчання для методистів професійно-технічних навчальних закладів на курсах підвищення кваліфікації (куратор-тьютор – В.Ю.Наумова).

Під час аудиторних занять слухачі обговорювали актуальні проблеми реформування системи професійної освіти України, нормативно-правове забезпечення функціонування ПНТЗ та ін.

У рамках запланованих заходів 14 березня слухачі брали участь у педагогічних читаннях з нагоди 129-річчя із дня народження видатного українського педагога Антона Семеновича Макаренка (організатори заходу – кафедра державної служби та менеджменту освіти ЦІППО; модератор заходу – доктор педагогічних наук, професор Лариса Миколаївна Сергеєва).

16 березня відвідали Восьму міжнародну виставку «Сучасні заклади освіти» та П’яту міжнародну виставку освіти за кордоном «World Edu».  Слухачі взяли участь у роботі семінару департаменту професійної освіти МОН України та відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту професійної освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України. Цікавою, за відгуками слухачів, виявилася дискусійна панель «Інноваційні підходи у формуванні якості підготовки конкурентоздатних фахівців у професійних навчальних закладах». Також слухачі отримали інформацію про можливості освіти в Україні та за кордоном, безпосередньо від представників як українських, так і  закордонних навчальних закладів. Побували на презентаціях вітчизняних та закордонних навчальних закладів.

Бажаємо слухачам подальшого професійного зростання!