Стартували курси підвищення кваліфікації

Стартували курси підвищення кваліфікації

З 13 лютого розпочалось навчання групи методистів районних (міських) методичних кабінетів (центрів) та керівників методичних об’єднань із предметів освітніх галузей Державного стандарту «Математика» та «Природознавство». Вперше в ЦІППО підвищуватимуть кваліфікацію керівники методичних об’єднань. У складі навчальної групи представники різних куточків України. Куратор-тьютор групи – В.Ю.Наумова.

Перший очний етап навчання триватиме з 13 по 17.02.17. Слухачі вже встигли ознайомитись із питаннями організації підвищення кваліфікації в умовах реформування освіти в Україні (проф. Т.М.Сорочан, доц. Л.М.Оліфіра), правового регулювання атестації в закладах освіти (ст. викл. О.В.Кушнір), основами менеджменту інноваційних освітніх проектів (доц. Н.М.Гончаренко). Цікавим виявився обмін думками в ході тематичної дискусії «Розвиток індивідуальності педагога у системі неформальної та інформальної освіти» (доц. Л.Т.Ніколенко), навчального тренінгу «Психологічні умови попередження професійного стресу та професійного вигорання педагогічних працівників» (доц. О.О.Нежинська).

Сьогодні (16.02.17) слухачам розкриють таємниці хмарних сервісів Google, можливості мережі Інтернет як платформи для самоосвіти, онлайн-комунікації з колегами, учнями та батьками.  

Попереду – заняття з інших актуальних тем та насичений дистанційний етап навчання на WEB-платформі eFront.

Чекаємо подальшої цікавої співпраці. Бажаємо слухачам успіхів!