Успішне закінчення курсів підвищення кваліфікації

Успішне закінчення курсів підвищення кваліфікації

Вітаємо з успішним закінченням курсів підвищення кваліфікації слухачів групи «Методисти районних (міських) методичних кабінетів (центрів) та керівники методичних об’єднань із дошкільної, початкової освіти та інклюзивної освіти» (куратор-тьютор – кандидат пед. наук Т.С.Кравчинська) та групи «Методисти районних (міських) методичних кабінетів (центрів) та керівники методичних об’єднань з предметів освітніх галузей Державного стандарту «Математика» та «Природознавство» (куратор-тьютор – ст. викл. В.Ю.Наумова).

Професійно-особистісному зростанню методистів сприяли тематичні зустрічі та дискусії, тренінги та практичні заняття з актуальної тематики.

Схвальні відгуки методистів отримав тренінг-семінар «Інноваційні інструменти навчання фінансової грамотності на основі компетентнісного підходу». Слухачі щиро вдячні керівництву УМО та ЦІППО за надану можливість долучитися до цікавого освітнього проекту.

Методисти районних (міських) методичних кабінетів (центрів) та керівники методичних об’єднань з предметів освітніх галузей Державного стандарту «Математика» та «Природознавство відвідали Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді. Методисти ознайомилися з виданнями центру, діяльністю Школи методиста-експерта та лабораторії Всеукраїнського методоб`єднання вчителів біології, відвідали музей хліба.

Слухачі відзначили високий рівень змістового наповнення модулів програми підвищення кваліфікації, висловили слова щирої вдячності професорсько-викладацькому складу та колективу навчальної частини ЦІППО.

Бажаємо слухачам нових творчих здобутків! Нехай ваша праця надихає педагогів на творчість!