УСПІШНЕ ЗАВЕРШЕННЯ КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

УСПІШНЕ ЗАВЕРШЕННЯ КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

З 09 по 13 вересня 2019 року відбувся заліковий етап курсів підвищення кваліфікації групи "Викладачі та методисти кафедр, центрів (лабораторій) і структурних підрозділів закладів ППО (за профілем «Педагогіка; початкова, дошкільна та позашкільна освіта. Виховна робота», які навчались за дистанційно-очною формою навчання (куратор - кандидат психологічних наук, доцент Швень Я.Л.).

 Упродовж дистанційного етапу слухачі опрацьовували професійноорієнтований змістовий контент, виконали низку рефлексивних завдань, опрацьовували дистанційні спецкурси на платформі Віртуальної кафедри андрагогіки https://ppo.mk.ua/course/view.php?id=339.

На заліковому етапі курсів підвищення кваліфікації заняття відбувались згідно з розкладом; на базі Інституту модернізації змісту освіти проведено семінар-практикум (за участі начальника відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту дошкільної та початкової освіти в Новій українській школі - Пархоменко Наталії Євгеніївни). Традиційне завершення курсів підвищення кваліфікації відбулось після захисту випускних робіт, серед актуальної тематики - партнерська взаємодія учасників освітнього процесу, нові орієнтири роботи з батьківською громадою, компетентнісне навчання та особливості інтегрованого підходу в початковій школі, інноваційні особливості навчання в Новій українській школі, а також творчі проекти, серед яких - Регіональна програма «Інтеграція індивідуального, суспільного й родинного у вихованні маленького киянина».

Вітаємо з успішним закінченням курсів підвищення кваліфікації і бажаємо нашим колегам - представникам інститутам післядипломної освіти, реалізаторам освітніх змін - натхнення і радощів спілкування з однодумцями, якнайкращих професійних здобутків, особистісно-професійного зростання в епоху змін!