Успішне завершення виїзних курсів підвищення кваліфікації

Успішне завершення виїзних курсів підвищення кваліфікації

У березні на базі Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя успішно завершилися виїзні курси підвищення кваліфікації для викладачів коледжів та методистів професійно-технічних навчальних закладів (куратор-тьютор – В.Ю.Наумова).

З метою оптимізації навчальної роботи куратором-тьютором було здійснено попередню організаційну роботу та проведено дистанційне консультування. Слухачам було надіслано презентації до занять та навчальні матеріали, матеріали для самостійного опрацювання та тематика випускних робіт.

Зміст курсів підвищення кваліфікації був максимально наближений до професійних запитів слухачів. Різні види занять (лекції, тематичні дискусії, тренінги тощо) проводилися безпосередньо в Тернополі та в дистанційному режимі (on-line).

Слухачі відзначили високий науково-професійний рівень викладання навчальних модулів програми підвищення кваліфікації, його організаційно-методичне забезпечення, висловили слова щирої вдячності професорсько-викладацькому складу ЦІППО, який працював з групами.