відбулось позачергове засідання кафедри філософії і освіти дорослих ЦІПО

відбулось позачергове засідання кафедри філософії і освіти дорослих ЦІПО

 

 

 

 

 

10 вересня 2019 року відбулось позачергове засідання кафедри філософії і освіти дорослих ЦІПО.

На порядку денному засідання кафедри:

-  підготовка до Міжнародного форуму лідерів післядипломної освіти «Відкрита освіта у суспільстві знань», який проходитиме 1-2 жовтня 2019 року у ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України;

-  особливості організації освітнього процесу на ІІІ етапі підвищення кваліфікації;

-  підготовка до конкурсу на заміщення вакантних посад;

-  функціонування порталу Українського відкритого університету післядипломної освіти та створення цифрових навчальних комплексів.

-  робота з контингентом слухачів 2020 р;

-  затвердження науково-(навчально)-методичних матеріалів, а саме: Сидоренко В.В. Професійний розвиток фахівців в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти: ключові компетентності і ресурси: електронний курс. К.: Агроосвіта, 2019. 135 с.

А також підготовка до IV-ї Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Професійний розвиток фахівців у системі освіти дорослих: історія, теорія, технології», яка відбудеться у жовтні.

Деталі окремих питань будуть висвітлені окремими постами на сторінці кафедри філософії і освіти дорослих у соціальній мережі Facebook.  https://www.facebook.com/groups/1642932192638668/ та Instagram https://www.instagram.com/kafedra_fod/?hl=ru