Відбувся майстер-клас з акторської майстерності

Відбувся майстер-клас з акторської майстерності

Вітаємо з успішним закінченням курсів підвищення кваліфікації слухачів категорії "Методисти районних (міських) методичних кабінетів із суспільствознавства" (куратор-тьютор групи кандидат філософських наук, доцент М.В.Ілляхова).

Слухачі успішно виконали навчальну програму. Під час аудиторних занять слухачі ознайомилися з сучасними тенденціями державної політики в галузі освіти, професійного розвитку педагогічних працівників, психолого-управлінських технологій в діяльності методистів.

Освітній процес здійснювали викладачі кафедр філософії і освіти дорослих (професор В.В.Сидоренко, доцент А.Б.Єрмоленко, доцент М.І.Скрипник, доцент Я.Л.Катюк, старші викладачі Т.С.Кравчинська та В.Ю.Наумова), психології управління (професор О.І.Бондарчук, доцент О.О.Нежинська, доцент І.В.Євтушенко, ст. викл. С.В.Казакова).
Цікавою та змістовною була конференція з обміну досвідом «Сучасні підходи до оновлення змісту методичної роботи», яка була проведена зі застосуванням евристичних технологій.

Також для був організований майстер-клас "Акторська майстерність у педагогічній діяльності", що проводив Михайло Щегельський, режисер, актор театру і кіно, професійний тренер з акторської майстерності. Слухачі з радістю та задоволенням занурилися у креативний простір, в якому кожний отримав досвід мобільної поведінки, оперативного реагування та технологію досягнення мети.

Бажаємо слухачам успіхів у професійному зростанні!