ВІТАЄМО ДИПЛОМАНТІВ КОНКУРСУ НАПН УКРАЇНИ В 2020 РОЦІ - ПРЕДСТАВНИКІВ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ І ОСВІТИ ДОРОСЛИХ

ВІТАЄМО ДИПЛОМАНТІВ КОНКУРСУ НАПН УКРАЇНИ В 2020 РОЦІ - ПРЕДСТАВНИКІВ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ І ОСВІТИ ДОРОСЛИХ

Згідно з Постановою Президії НАПН України № 1-2/4-54 від 18 березня 2021 року «Про підсумки конкурсу НАПН України на кращі наукові роботи, створені в 2020 році», заслухавши інформацію президента НАПН України В. Г. Кременя про підсумки конкурсу Національної академії педагогічних наук України на кращі наукові роботи, створені вченими НАПН України в 2020 році, Президія постановила: відзначити Державний заклад вищої освіти «Університет менеджменту освіти» дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів та нагородити науково-педагогічних працівників.

  • У номінації «За кращий електронний ресурс (навчального призначення, для підтримки наукових досліджень, управління освітою)» дипломом І ступеня за web-портал «Український відкритий університет післядипломної освіти» відзначено ректора Кириченка Миколу Олексійовича, професора кафедри філософії і освіти дорослих; директора ЦІПО Сорочан Тамару Михайлівну, професора кафедри філософії і освіти дорослих; заступника директора з дистанційного навчання ЦІПО Карташову Любов Андріївну.
  • У номінації «За кращу наукову роботу, виконану на підставі договорів про співробітництво (співпрацю) у співавторстві з окремими виконавцями або колективами інших наукових установ, закладів освіти, підприємств та організацій»: дипломом ІІ ступеня за посібник «Управління закладом позашкільної освіти: сучасні тренди, співпраця, проєкти» відзначено Просіну Ольгу Володимирівну, завідувача кафедри філософії і освіти дорослих; Швень Ярославу Леонідівну, доцента кафедри філософії і освіти дорослих.
  • У номінації «За кращий підручник або навчальний комплект для учнів, студентів» дипломом ІІІ ступеня за практичний посібник «Проєктна діяльність у системі професійної (професійно-технічної) освіти» відзначено Пуховську Людмилу Прокопівну, професора кафедри філософії і освіти дорослих.

З-поміж 12 представників від ДЗВО «Університет менеджменту освіти» - п’ять - представники кафедри філософії і освіти дорослих ЦІПО.

Щиро вітаємо наших колег і зичимо професійних перемог!