ВІТАЄМО З ОТРИМАННЯМ СВІДОЦТВА НА АВТОРСЬКЕ ПРАВО

ВІТАЄМО З ОТРИМАННЯМ СВІДОЦТВА НА АВТОРСЬКЕ ПРАВО

Вітаємо наших колег із отриманням Свідоцтва про реєстрацію авторського права на науковий твір авторів: завідувача кафедри професійної і вищої освіти ЦІПО, доктора педагогічних наук, професора Ларису Сергеєву і директора Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області Світлану Микитюк.

Підготовлені методичні рекомендації з теми наукового дослідження «Управління розвитком закладу професійної (професійно-технічної) освіти на засадах педагогічної логістики», вийшли з друку у чернівецькому видавництві «Букрек», 2022. 56 с.

Педагогічна логістика стає новим міждисциплінарним науковим напрямом, затребуваним у різних освітніх галузях. Уперше в теорії і методиці управління освіти та у професійній педагогіці проведено наукове дослідження з визначеної теми.

Запровадження розробленої моделі управління розвитком ЗП(ПТ)О на засадах педагогічної логістики дозволить частково вирішити ряд актуальних проблем для забезпечення якості оосвітнього процесу: це і участь у міжнародних та транскордонних проєктах, і нові знання та практики щодо сервісної логістики як концепції управління людськими потоками, а саме управління потоками тих, хто навчає, та тих, хто навчається, підвищення цифрової компетентності у процесі реалізації кадрового та сервісного потоків, забезпечення ефективності функціонування системи управління навчальною роботою тощо.

Зичимо шановним Ларисі Миколаївні Сергеєвій та Світлані Миколаївні Микитюк подальших творчих здобутків на освітянській та науковій ниві!