ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК «ННІМП ТОЛОКА»

ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК «ННІМП ТОЛОКА»

14 жовтня 2022 року в Навчально-науковому інституті менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України до Дня захисників України, Дня українського козацтва, Покрови Божої Матері відбувся благодійний ярмарок на підтримку евакуації мирних українців «ННІМП-Толока». Ярмарок  пройшов в онлайн форматі на платформі ZOOM із одночасною трансляцією на YouTube каналі.

Відкрила захід заступник директора з навчально-виховної роботи ННІМП Віра Драгунова хвилиною мовчання, вшануванням усіх тих, хто віддав своє життя за незалежність нашої України.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася директор Навчально-наукового інституту менеджменту та психології Тетяна Рожнова, яка акцентувала увагу на необхідності підтримки мирних жителів, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Координатор заходу виступив магістрант кафедри педагогіки, адміністрування та спеціальної освіти Олександр Кривенко, який під час виступу представив активних учасників Ярмарку, зокрема було надано слово керівнику Гуманітарного хабу Криворізького району Дніпропетровщини «Спасемо Україну» Віталію Шульзі та голові Громадської організації «Рух за життя та гідність людини» Аллі Погоріленко.

До Благодійного ярмарку долучилися вихованці позашкільного навчального закладу Андрушівської міської ради «Будинок дитячої творчості» Бердичівського району Житомирської області. Вражаючі вироби зроблені дитячими руками не лишили байдужими учасників заходу.

Благодійний ярмарок на підтримку евакуації мирних жителів «ННІМП-Толока» відбувся в дружній атмосфері під супровід українських пісень.

Усі виручені кошти в ході ярмарку буде направлено на благодійні рахунки підтримки евакуйованих мирних жителів Житомирщини та сходу України.

Підвела підсумки зустрічі заступник директора навчально-виховної роботи ННІМП Віра Драгунова.

Наперекір сьогоднішній ситуації, ми продовжуємо боронити свою Батьківщину, захищати її цілісність та незалежність.

Разом до перемоги!

Тримаймося! Ми-сильні! Ми-Україна!