ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ-КОУЧИНГ «ЖИВИЙ ПРОЄКТ – ШВИДКИЙ ШЛЯХ ДО УСПІХУ»

ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ-КОУЧИНГ «ЖИВИЙ ПРОЄКТ – ШВИДКИЙ ШЛЯХ ДО УСПІХУ»

18 листопада 2022 року в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України проведено тренінг-коучинг «Живий проєкт – швидкий шлях до успіху».

Організатором заходу виступила кафедра публічного управління та проектного менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології Університету менеджменту освіти зокрема: Володимир Мороз – кандидат наук з державного управління, доцент, завідувач кафедри публічного управління і проектного менеджменту ННІМП ДЗВО «УМО», тренер-консультант міжнародних проєктів, голова громадської організації «Цифрова агенція е-Екологія», співзасновник стартапів ecoukraine.org, comfortable.community, EcoInspector2; Дмитро Клиновий – кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри публічного управління і проектного менеджменту ННІМП ДЗВО «УМО», сертифікований бізнес-тренер, провідний науковий співробітник ДУ «Інститут економіки природокористування та сталого розвитку НАН України».

Тренінг відбувся в рамках реалізації Меморандуму щодо сприяння відновленню та розвитку Гостомельської територіальної громади та плану-графіку навчальних заходів, розробленого на його виконання.

Учасники тренінгу мали змогу «прокачати» власні проєктні ідеї, оволодіти навичками та інструментами конкретизації й критеріального опису проєктної ідеї, цілей і результатів проекту; багатоаспектного проєктного експрес-аналізу з метою знаходження власного місця й ролі в проєкті.

Проведення тренінгів за цим напрямком має надати поштовх до реалізації нових соціальних і бізнес-проєктів в Гостомельській громаді. Наша кафедра й надалі ініціюватиме подібні тренінгові заходи з метою сприяння розвитку знань, умінь і навичок у наших громадян – представників конкретних територіальних громад щодо формування проєктних команд, використання інструментів проектного менеджменту під час реалізації ними їхніх проєктних ініціатив – зазначив Володимир Мороз.

Тренінг відбувся в режимі офлайн в актовій залі ДЗВО «Університет менеджменту освіти» за адресою: м. Київ, вул. Січових стрільців 52-а (1 поверх).