ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ У БІНПО В ПЕРІОД ВОЄННОГО СТАНУ

ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ У БІНПО В ПЕРІОД ВОЄННОГО СТАНУ

Із 14 по 19 листопада 2022 року на базі Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України за різними моделями і формами підвищення кваліфікації пройшли 123 педагогічних працівників закладів професійної освіти та закладів фахової передвищої освіти, зокрема Чернігівської, Миколаївської, Київської, Черкаської, Харківської та Закарпатської областей.

Завершили підсумково-рефлексійний етап на курсах підвищення кваліфікації 29 слухачівза категорією: «Майстри виробничого навчання»із 7 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Закарпатської області.

18 листопада 2022 року відбувся захист випускних робіт. Членами комісії із захисту випускних робіт стали професор Володимир Мандрагеля, старші викладачки Ірина Гончарова, Світлана Мозгова.

У період з 16 по 19 листопада 2022 року підвищення кваліфікації пройшли 60 педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти Чернігівської та Миколаївської областей.

За програмою короткострокових тематичних курсів підвищення кваліфікації «Методики інклюзивного навчання здобувачів освіти з різними нозологіями» пройшли 34 педагогічних працівників ЗП(ПТ)О Київської, Черкаської, Харківської та Миколаївської областей.

За програмою «Персонал, який залучається до навчання на виробництві» продовжили навчання слухачі курсів підвищення кваліфікації Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «ДНІПРОГАЗ» у кількості 17 осіб.

Освітній процес у БІНПО організовано за допомогою хмарного сервісу Microsoft Teams платформи Office 365 відповідно до плану-графіка підвищення кваліфікації педагогічних працівників ЗПО та затверджених розкладів занять навчальних груп.

Бажаємо нашим слухачам курсів підвищення кваліфікації успіхів і наснаги в професійній діяльності. Віримо, що отримані під час курсів знання та навички дозволять підвищити ефективність освітнього процесу.

Тримаємо наш переможний освітянський стрій!