ПРАЦЮЄМО НА МАЙБУТНЄ

ПРАЦЮЄМО НА МАЙБУТНЄ

23 листопада 2022 року відбулося чергове засідання Експертної комісії з психології та педагогіки МОН України під головуванням доктора психологічних наук. професора, завідувача кафедри психології управління ЦІПО ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України Олени Бондарчук.

У порядку денному – розгляд рукописів науковців і практиків психолого-педагогічної галузі України на предмет схвалення використання їх напрацювань в освітньому процесі.

Учасники засідання відзначили актуальність поданих на розгляд розробок не лише для сьогодення, але й для майбутнього освітнього процесу в повоєнній Україні. Частину розробок, попри їх актуальність, було рекомендовано доопрацювати. Конструктивні рекомендації, надані експертами й іншими членами комісії, не знижуючи загальної позитивної оцінки рукописів, безперечно сприятимуть покращенню їх змісту.

Члени комісії висловили впевненість, що у найближчому майбутньому скарбничка навчально-методичного забезпечення освітнього процесу збагатиться новими напрацюваннями.