ПРОВЕДЕНО ВЕБІНАР «ПРОБЛЕМА НАСИЛЬСТВА В СУСПІЛЬСТВІ ТА СТОСУНКАХ. ПРИЧИНИ, НАСЛІДКИ ТА ШЛЯХИ ВИХОДУ З ТОКСИЧНИХ СТОСУНКІВ»

ПРОВЕДЕНО ВЕБІНАР «ПРОБЛЕМА НАСИЛЬСТВА В СУСПІЛЬСТВІ ТА СТОСУНКАХ. ПРИЧИНИ, НАСЛІДКИ ТА ШЛЯХИ ВИХОДУ З ТОКСИЧНИХ СТОСУНКІВ»

З 23 по 25 листопада 2022 року відбулася виставка «Інноватика в сучасній освіті». 25 листопада 2022 року викладачі кафедри психології та особистісного розвитку провели вебінар на тему «Проблема насильства в суспільстві та стосунках. Причини, наслідки та шляхи виходу з токсичних стосунків».

Модератором заходу стала кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри психології та особистісного розвитку Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України Яна Сухенко. Не дивлячись на те, що в Україні був тотальний blackout, в заході змогли взяти участь здобувачі вищої освіти спеціальності «Психологія» денної та заочної форм навчання. Яна Валеріївна створила потрібну психологічну атмосферу задля обговорення такого актуального питання.

Слід відмітити, що саме 25 листопада у світі відзначають День боротьби за ліквідацію насильства над жінками. Актуальність теми підтверджується тими важкими подіями, які зараз відбуваються в нашій країні. Відзначимо, що в умовах виключення світла, тепла, водопостачання, перебоїв мобільного зв’язку та інтернету, студенти та викладачі активно обговорили не лише заявлену тему, а й чинники життєстійкості в даних умовах.

Слід підкреслити, що сьогодні українське суспільство демонструє незламність, що підтверджується неперервністю освітнього процесу, участю викладачів, науковців та здобувачів освіти у вітчизняних та міжнародних конференціях, виставках, вебінарах, тренінгах тощо. ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України активно долучається до всіх процесів, що посідають важливе місце у сучасному світі. Це наближає нас до Перемоги!

Україна понад усе!