6 жовтня 2022 р. кафедрою економіки, підприємництва та менеджменту ННІМП УМО проведено семінар з академічної доброчесності.

6 жовтня 2022 р. кафедрою економіки, підприємництва та менеджменту ННІМП УМО проведено семінар з академічної доброчесності.

6 жовтня 2022 р. відбувся семінар на тему: «Академічна доброчесність та навички якісного академічного письма як важливі компетентності здобувачів вищої освіти».

Даний семінар був організований та проведений кафедрою економіки, підприємництва та менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти». Семінар відбувся онлайн на плaтформі ZOOM.

Спікером заходу виступила доктор економічних наук, професор Смутчак Зінаїда Василівна.

У семінарі взяли участь науково-педагогічні працівники та здобувачів вищої освіти першого, другого, третього рівня освіти загальною кількістю 40 учасників.

На семінарі було розглянуто питання щодо сутності академічної відповідальності, вісім форм її порушення, охарактеризовано особливості академічної відповідальності, необхідності дотримання академічної доброчесності, три типи плагіату, які можуть мати місце в ЗВО, прийоми навчання належному академічному письму, особливості якісного академічного письма тощо.